dimarts, 5 de gener del 2021

Un rave!


Un rave no és el mateix que una "rave", tot i que per un moment (per molts moments, potser masses) hom té la impressió que al Departament d'Interior la controvertida "rave" de Llinars del Vallès li va importar un rave!

Al final la policia va intervenir, tot i que més tard del que s'esperava, i aquest episodi va servir per esquerdar (encara més) la mala maror interna del govern: resulta que Interior va dir que esperava un protocol de Salut que Salut deia que no tenia... En fi, a la majoria de nosaltres ens importa un rave aquestes batalles internes del govern, i el que esperem que faci és que governi, en el seu irremeiable llanguiment...

La "rave" de Llinars del Vallès va ser un problema, més enllà dels que el propi esdeveniment pot generar, pel context de pandèmia i confinament, esdevenint un potent focus de contagi, i sembla força clar que es podria considerar un atemptat contra la salut pública.

És clar que, a jutjar per les imatges, a la immensa majoria de les persones que van assistir-hi els importa un rave les mesures de protecció (distància, mans, mascareta), el confinament i el toc de queda, i és possible que fins i tot l'incompliment de tot plegat fos una motivació extra per assistir-hi, més enllà de la festa!

Bé, veurem com acaba tot plegat però jo no voldria acabar aquest article sense reivindicar els raves, una hortalissa tan poc valorada, en general, que protagonitza, immerescudament, aquesta expressió de desinterès i despreocupació absoluta...

Visca els raves, que no les "raves"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada