dimecres, 6 de gener del 2021

Donem-los carbó!


Potser ja faig salat, que els Reis d'Orient a aquestes hores ja han fet la feina i han repartit tots els regals, també tot el carbó!

I és clar, potser no n'han deixat a qui penso que, ni que fos un xic, se'l mereixeria... No sé, per exemple en Donald Trump!

Sí, ja sé que als Estats Units en principi els Reis d’Orient no hi tenen competències, que allà domina més el tema dels regals de Nadal el Pare Noel, però en Trump se'n mereix un bon sac, de carbó! I és que encara segueix, amb perdó, donant pel sac!...

En certa manera ja l'ha rebut, el carbó, no només en forma de resultat electoral, perdent les eleccions, també per com, una a una, les seves acusacions falses de frau electoral s'han anat desfent com un terrós de sucre...

Per molt que se'n mereixi, no tot el carbó ha de ser per en Donald Trump, que arreu hi ha qui, d'una o altra manera, ha acumulat mèrits aquest darrer any per rebre'n un bon sac, també a casa nostra; i com que possiblement no ens posaríem d'acord en com repartir-lo, que en aquestes qüestions la tria va per barris, també podem optar per donar-los-hi carbó el proper 14 de febrer a les eleccions al Parlament, cadascú als qui consideri que se'l mereixen més! 

No sé vosaltres, però jo tinc la impressió que en aquestes properes eleccions, votarem més en clau carbó que regal, més per demèrits que per mèrits! I qui més qui menys té carbó per repartir, i qui més qui menys té carbó per rebre!

Donem-los carbó, tot el que avui no hagin rebut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada