dissabte, 17 de març del 2018

Minuts Musicals de desamor amb "Without You"


Una dolorosa separació, viscuda en primera persona, va inspirar al músic canadenc Tobias Jesso Jr aquesta melancòlica cançó, una cançó que, com tantes ruptures, està amarada de dubtes i preguntes, com la que clama al cel just a la primera estrofa: "Why can't you just love me?"

La música intensifica la desesperació de la lletra, que descriu la sensació d'ofec que sovint causen les separacions ("I can hardly breathe without you"), la manca d'esperança marcada per la manca de futur ("There is nothing out there without you") i la percepció de la proximitat d'un precipici que apareix sobtadament ("There is no future I want to see without you") i en el qual només podem fer que deixar-nos caure...

Davant tal panorama sempre és molt millor buidar el pap i el bo d'en Tobias va fer-ho composant davant el piano aquesta cançó, esdevinguda un dels grans èxits del seu primer, i de moment únic, disc en solitari.

Vet aquí la bonica cançó que va fer sense ella...

Tobias Jesso Jr. - "Without You" (official video) from Seth Mendelson on Vimeo.I la setmana vinent, més cançons que ens trencaran el cor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada