dijous, 7 de desembre del 2017

Papers de Sarrià de Ter


A risc que abandoneu aquest article just després d'aquestes primeres paraules em sembla just i necessari aclarir que no, que aquí no es desvetllarà cap trama corrupta, cap blanqueig de diner, cap evasió d'impostos, que si bé parlaré de papers són els de Sarrià de Ter i no els de Panamà, i tot i que els nostres no han estat exempts de polèmica, es mouen per altres coordenades.

Parlem de Sarrià, doncs, i en el darrer número de la nostrada revista, digital i en paper, parlen els diferents actors protagonistes, amb un paper més o menys important, del conflicte polític i veïnal generat arran de les molèsties per la reactivació de l'activitat industrial paperera.

El tema no és nou ni apareix per primera vegada en aquest darrer número, el noranta vuit, de la revista Parlem de Sarrià, però en aquest número hi trobareu la veu de l'empresa, la del govern, la de la oposició i naturalment també la veu de la Plataforma Ciutadana Prou de Sarrià de Ter, que representa la veu dels veïns i veïnes afectats.

És evident que aquí cada un juga el seu paper, és tan evident com és necessari que el resultat final de tot plegat sigui satisfactori per totes les parts, una tasca no sempre fàcil i per la quan, em consta, tots treballen.

Si aquest tema us fatiga o simplement no us interessa no patiu, entre les pàgines, digitals i de paper, de la revista hi trobareu molts altres temes i qüestions, doncs com bé sabeu la revista és diversa i sempre generosa en els seus continguts i rarament ningú hi troba un tema, un article, que no sigui del seu interès.

Dels Papers de Panamà en aquest número no se'n parla, que no ho descarto en un futur... de moment prou en tenim amb els de Sarrià de Ter...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada