divendres, 15 de desembre del 2017

El(s) vídeo(s) de la setmana: així sona el 21D


Als anuncis res és improvisat, cada detall compta doncs tot el que hi veiem i escoltem està pensat i creat per a comunicar.

Naturalment hi ha elements que percebem de forma més evident i aparentment més directa, com el que diuen les persones, o personatges, que hi apareixen o la seva pròpia aparença i hi ha altres elements que, també aparentment, ens sembla que ens passen més desapercebuts (o no), entre ells a vegades la música.

Certament hi ha anuncis en els que la música apareix en primer terme, que és l'autèntica protagonista, però tot sovint la música (simplement?) és allà, en un discret segon pla, al fons com qui no vol la cosa.

En qualsevol cas, en tots els casos la música, que mai és improvisada, sempre té la seva funció, juga el seu paper. El problema és quan ens falten les coordenades per comprendre-la, coneixements per descodificar-la, elements per jutjar-ne el seu paper...

Ara que d'entre els anuncis són inevitables els electorals el músic Arnau Tordera (Obeses) els ha analitzat a nivell musical. Si us falten elements (més que arguments) per decidir el vostre pel 21D vot podeu afegir-hi els musicals...

Avui no és un vídeo sinó set, els de la setmana...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada