divendres, 22 de desembre del 2017

El vídeo de la setmana: El Mashup del 2017


Aquests són dies, eleccions a banda, de fer inventari d'aquest 2017 al que se li acaben els dies: vídeos més visualitzats, cançons més escoltades, llibres més llegits, audiències televisives i radiofòniques, notícies més destacades, piulades més populars, els populars amb més seguidors...

La llista podria ser inacabable com inacabables semblen els especials informatius que ens resumeixen l'any abans que l'any s'acabi, deixant oberta, suposo i espero, una postdata per si el darrer dia de l'any passa quelcom que ho trasbalsa tot, un apèndix que resta pendent com pendent resta el volum més ombrívol de les memòries del president Pujol.

Com resumir l'any sense trigar un any, quan no una eternitat? Com oferir en una sola cançó, de menys de cinc minuts, la compilació de més de seixanta cançons d'èxit del 2017?

El que fan David Rees i Paula Pérez amb "El Mashup del 2017", una autèntica pastilla de caldo concentrat, cantant sense desentonar, ni desafinar, a raó d'unes 14 cançons per minut, és sensacional!

És admirable tanta capacitat de síntesi, a vegades n'hi ha prou amb una sola frase musical... Quanta música en una sola cançó!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada