dilluns, 25 de desembre del 2017

Per Nadal, cada ovella al seu corral?


Aquest serà el darrer Nadal que viurem al corral que des de fa més de divuit anys és casa nostra, una casa que ha vist néixer i créixer les nostres tres filles; fa mesos que estem preparant el nou corral amb molta il·lusió, una hipoteca i algun maldecap, quelcom que molts de vosaltres coneixeu i heu viscut... o viureu!

Roda el món i en el meu cas torna al Born, doncs tornaré a viure, abans de la Candelera, al barri que em va veure néixer i créixer i del que fa més de vint-i-dos anys vaig marxar. Aquests són i seran dies de comiat, de començar a fer el nostre particular dol del pis que ja no és nostre procurant no oblidar-nos res important, essencial (roba, mobles i trastos a banda) en el trasllat.

Per Nadal cada ovella al seu corral i aquest Nadal ens enganxa amb un peu i mig encara aquí i mig peu allà... en ple canvi de corral!

Per Nadal cada ovella al seu corral, diu la dita, i el cert és que no a tots els corrals serà així, doncs en alguns no hi haurà torró, ni tan sols "El Almendro", que faci tornar a casa per Nadal, em temo que tampoc per la Candelera, els presos polítics i exiliats que passaran aquestes festes lluny dels seus i del seu corral.

Groc Nadal per ells i Bones Festes per a tothom!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada