dissabte, 23 de desembre del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb "La Llorona"


Sovintejo poc el cinema, darrerament, i no són poques les pel·lícules, algunes grans, que hauré d'esperar a veure a la televisió; no és el cas de "Coco"!

La pel·lícula és una delícia visualment i musicalment i ens apropa al món dels morts (difunts o absents, si voleu) d'una manera molt humana (vull dir que no és una peli de zombies...).

"Coco" ens mostra on van els nostres absents, on van mentre romanen vius en el record dels qui els hem sobreviscut, i ens relata què els passa, què ens passarà, quan cauen en el més absolut oblit. Hi ha mort després de la vida que hi ha després de la mort?

La mort no és l'única protagonista de la pel·lícula, també ho és la música! I la música hi és present també, naturalment, en forma de cançons i una de les que més m'agraden és la popular "La Llorona".

Possiblement els més veterans l'haureu escoltat cantada per Chavela Vargas; jo en canvi la tinc (a l'Spotify) cantada per DePedro (Jairo Zavala) però la versió de la pel·lícula és de Angélica Vale i Marco Antonio Solís.

Sovintejo poc el cinema darrerament, per això és una gran satisfacció sortir del cinema havent compartit amb la família un relat, unes vides, moltes morts i cançons com "La Llorona"...






I la setmana vinent, els darrers minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada