dilluns, 22 de juny del 2015

Mas desencadenat


Necessitava el president Mas alliberar-se dels grillons que, a parer seu i de molts dels seus, l'impedien avançar amb peu ferm, córrer, vers la independència: Unió i Convergència!

En qüestió de dies Artur Mas s'ha alliberat d'aquestes cadenes i aquest dissabte va presentar, de nou, el seu full de ruta sobiranista.

Unió Democràtica de Catalunya li ha aplanat el camí amb el seu procés intern, que ha derivat en una profunda crisi que ha acabat dissolent la federació (CiU) per un costat, i dividint el propi partit (Unió) per l'altre. Duran i Lleida, geni i figura, ja no és una pedra a la sabata per Artur Mas!

Convergència Democràtica de Catalunya es reforça com un partit clarament independentista després de la separació (alliberament!) d'Unió, però sobre les sigles CDC pesen encara massa causes obertes de presumptes corrupcions, de Pujols i de diuen diuen...

És per això que en el seu relat a Artur Mas ja li va bé presentar-se amagant les sigles, sota la "llista del President", o com s'acabi dient la llista que ha de preguntar-se si el president n'ha de formar part!

Que el propi Artur Mas afirmi de nou que ell no ha d'encapçalar necessàriament la llista conjunta que ell proposa és, també de nou, una "boutade"; ells i els seus saben que ara, així desencadenat, el president Mas pot recuperar el terreny que CiU ha perdut aquests darrers anys.

Amb una CDC desacomplexadament independentista i un Mas desencadenat, com un "single" a la quarantena acabat de separar-se després d'una llarga relació, el president sap que ho té molt millor que no pas pel 9N per a seguir liderant el procés sobiranista, doncs no ens enganyem, aquest també és un objectiu pel 27S2015!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada