dimarts, 9 de juny del 2015

El noi de la portada

Portada d'ahir de l'edició d'El Punt Avui de les comarques de Girona.

El titular és tan breu com eloqüent, però necessita una imatge per acabar de ser contundent, una fotografia que el reforci i que sigui la viva imatge del sentiment que el titular vol transmetre.

La fotografia és de Jonas Forchini i la publicava El Punt Avui a la portada de l'edició de Girona d'ahir.

A la imatge joves seguidors del Girona FC desconsolats, plorant el cruel empat a darrera hora després de somiar desperts l'ascens automàtic (i merescut) del Girona FC a Primera.

Dels quatre joves que apareixen a la fotografia la mirada inevitablement busca la del jove que, sense saber-ho, mira a la càmera. La seva és una mirada perduda que cerca en l'horitzó una resposta racional al que acaba de viure. La mirada es perd segurament a la gespa de l'estadi de Montilivi, on ha passat tot, però ens arriba carregada amb la seva emoció, una mirada que potser no vessa llàgrimes, però sí un aiguabarreig de tristesa i perplexitat.

En la mirada d'aquest jove, en la seva expressió, s'hi concentra tot un sentiment, un estat d'ànim! Els seus llavis han tastat la mel que aquesta vegada no ha anat gola avall, però ell sap, fins i tot en el moment de la fotografia, que encara res està del tot perdut!

Participar el "play-off" d'ascens, aquesta doble eliminatòria a doble partit, sembla més una condemna que no un premi, però és, al capdavall i assumit el bany de realitat, l'única possibilitat que el Girona FC té per ser equip de Primera!

La primera eliminatòria contra el Saragossa és un repte complicat, però segur que si els fotògrafs busquen aquest jove a la grada de l'estadi de Montilivi, en el partit de tornada, el trobaran animant com sempre, somiant de nou com mai amb un Girona de Primera!

I si finalment el Girona FC assoleix la gesta, que el noi de la portada hi aparegui de nou curull d'alegria, amb l'eufòria desenfrenada si cal...

En el fons la seva mirada, en el fons de la seva mirada, s'hi pot veure un Girona de primera a Primera!

Ànims Girona, amunt Girona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada