dimecres, 17 de juny del 2015

Incredulitat

Enllaç a la fotografia

Girona i els gironins estàvem preparats, més que preparats, per rebre la tercera gran notícia que havia de culminar el gran moment que viu la ciutat, flors i violes (llegeixi's aquí política) a banda.

Després de la recuperació del tron d'El Celler de Can Roca com el millor restaurant del món, i del proper rodatge de "Joc de Trons," ara que també es roda la 2a part de "8 apellidos vascos", Girona i els gironins estàvem més que preparats per ser, també a futbolístic, ciutat de Primera!

Però en el futbol, com en l'esport i en la vida en general, no es pot dir blat fins que no és al sac i ben lligat!

I si el que va passar en la darrera jornada contra el Lugo (i a Sevilla entre el Betis i l'Sporting) va ser cruel, el que va passar aquest passat diumenge, en el partit de tornada de la primera eliminatòria del "play-off" d'ascens contra en Saragossa, va ser d'una incredulitat total!

No trobo millor adjectiu per a descriure el que va passar diumenge a Montilivi!

Incredulitat és, segons el diccionari, la qualitat d'incrèdul, i un incrèdul és, com bé es dedueix, un no crèdul; crèdul té dues definicions que, tot i ser breus, adjectiven prou bé el sentir general de l'afició del Girona FC aquests darrers temps:
  • adj 1 Que creu massa fàcilment.
  • 2 esp Que creu fàcilment en les coses sobrenaturals.

Sí, ens ho vam creure massa fàcilment...
Contra el Lugo semblava fàcil, sobretot havent fet els deures marcant primer, i ja sabem com va acabar... La tornada contra el Saragossa més fàcil semblava, després del 0-3 de l'anada i el bon joc desplegat, i també sabem com va anar i sobretot acabar el partit...

Sobrenatural?
No, no és que entengui que l'ascens a Primera sigui un fet sobrenatural!, sí extraordinari en el sentit més literal del terme, però algun fenomen sobrenatural ha planat sobre el Girona FC aquestes darreres setmanes: hi ha qui ho anomena la màgia del futbol... doncs a Girona el truc de màgia no ens ha sortit!

Però malgrat la crueltat contra el Lugo i la incredulitat contra el Saragossa Girona i els gironins sabem que aquest ha estat un Girona de primera i hem de seguir creient que sí, que el Girona FC pot ser equip de Primera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada