divendres, 26 de setembre del 2014

El vídeo de la setmana: la fragilitat de l'iPhone 6!


"Cupertino, tenim un problema!"

El problema dels propietaris de l'iPhone 6 no són comparables amb els que tenen els astronautes quan, voltant per la immensitat de l'univers, comuniquen amb la seu de la NASA tot dient "Houston, tenim un problema!"

I si en el cas de la NASA no és Houston com a tal qui té el problema sinó l'agència aeroespacial americana, en el cas de Cupertino el problema el té la marca de la poma, Apple!

Resulta que alguns propietaris del darrer i flamant iPhone han vist com aquest es doblegava després de ser desat i portat amb normalitat dins la butxaca dels pantalons. Més enllà de si aquest ha estat un problema puntual o massiu, la notícia s'ha escampat com només a les xarxes socials sap fer-ho de tal manera que un vídeo demostrant la fragilitat de l'iPhone 6 ha esdevingut ràpidament viral!

Tan és si no parleu o no enteneu l'anglès, les imatges no requereixen paraules i podreu jutjar vosaltres mateixos si considereu que la força que s'aplica per a doblegar l'iPhone 6 és excessiva o no!

És clar que si teniu a les vostres mans un iPhone 6 també podeu fer vosaltres mateixos la prova...Bon divendres, tingueu o no un iPhone 6!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada