dijous, 25 de setembre del 2014

Sarrià de Ter en Xarxa 3.0!


La càmera no fa el fotògraf, Instagram tampoc!

Ara no recordo ni a on ni de qui vaig llegir aquesta frase, una frase carregada de veritat!

Però malgrat no ser fotògraf publico a Instagram, de la mateixa manera que malgrat no ser escriptor escric en aquest bloc i malgrat no ser esportista d'una manera més o menys regular surto a córrer.

Publico fotos, escric i corro amb modèstia, sense grans pretensions: ni concursos de fotos, ni llibres ni curses a la vista. Però per fer-ho sense ser-ne expert cal un xic d'atreviment, les mínimes ganes i motivació per fer-ho i la suficient humilitat per saber, un mateix, la pròpia posició en tot!

Penso que si fa o no fa pel mateix motiu que publico fotos a Instagram, escric al bloc i surto a córrer faig un programa de ràdio a la ràdio local del meu poble: Ràdio Sarrià.

Sarrià de Ter en Xarxa és un espai de Ràdio Sarrià que, d'una manera senzilla i planera (aquesta és la intenció) explica el món d'internet, les xarxes socials i les noves tecnologies.

Potser algun dia em cansaré de publicar fotos a Instagram, d'escriure al bloc i de sortir a córrer quan el dia encara no és dia, I potser també algun dia deixarà d'emetre's el Sarrià de Ter en Xarxa, però en tot cas no serà abans que finalitzi aquesta 3a temporada que tot just divendres passat vaig estrenar!

El micròfon i els auriculars no fan el locutor, però malgrat no ser-ho professionalment m'agrada fer ràdio i, de moment i per una temporada més, procuraré no morir en l'intent d'explicar les noves tecnologies a la ràdio local del meu poble, una ràdio a la mida del poble i de l'espai que presento!

Un poble, una ràdio i un programa a la meva mida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada