dimecres, 18 de juny del 2014

Jo no surto a la #Gigafoto de la #ViaCatalana!

Animació en plena Via Catalana a Sarrià de Ter: Foto: Roger Casero
 A mi que em registrin... que jo no surto a la Gigafoto de la Via Catalana!

No sé si, arribat el moment que entressin els tancs, això seria un atenuant...

El fet és que mirant i remirant, regirant les 96 imatges que configuren el tram 610 de la Via Catalana, del que vaig formar part, no surto retratat en cap foto: ni sencer, ni deformat, ni retallat... ni tan sols decapitat! En fi, si serveix la Gigafoto d'inventari o certificat d'assistència a la manifestació de l'11 de setembre de 2013... com si no hi hagués anat!

Però res més lluny de la realitat: si no surto a la cadena de la Via Catalana és simplement perquè qui feia les fotos del tram vaig ser jo i, amb l'emoció del moment, amb l'emoció d'anar resseguint i retratant la cadena humana, no vaig pensar a demanar que, allà on hi havia la meva família, algú altre fes la fotografia...

Coses del directe!

Per sort, o per desgràcia si entren els tancs (!?), hi ha d'altres instantànies que donen fe i testimoni que, si bé literalment no em vaig encadenar a la Via Catalana, sí que vaig participar-hi!

A mi que em registrin... que sí sí, que jo també vaig anar a la Via Catalana!

Els voluntaris del tram 610 de la Via Catalana!
Foto de família!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada