dilluns, 16 de juny del 2014

Espanya 1 - Holanda 5... nefast debut a #Brasil2014!


Ni tan sols els més optimistes poden dir amb veu alta que fa quatre anys, al Mundial de Sud-Àfrica 2010, la selecció espanyola que es va erigir com a campiona del món també va perdre el primer partit!

El bany que la selecció holandesa de Louis van Gaal, acompanyat a la banqueta de Patrick Kluivert, va propinar a la selecció espanyola no va ser només de gols, deixant un marcador que realment fa mal, sinó de futbol i d'intensitat, sobretot a la demolidora segona part de qui va ser, en aquell partit, l'autèntica taronja mecànica!

A ningú se li escapa que Holanda li tenia ganes a Espanya, que tenia un deute pendent, i l'altre dia el va saldar! La derrota d'Espanya la deixa moralment molt tocada i s'haurà de guanyar la classificació davant una creixent selecció de Xile, descomptant el partit contra Austràlia...

Ha començat amb mal peu la selecció espanyola, de qui jo vaig pronosticar a principis d'any que no guanyarà aquest Mundial, però resten encara dos partits per competir i les opcions de classificació hi són!

Durant aquests darrers anys triomfals de "la Roja" (Eurocopa 2008, Mundial 2010 i Eurocopa 2012) s'ha fet una similitud entre el joc de la selecció espanyola i el joc del Barça, no en va la columna vertebral i el joc de "la Roja" han estat i són encara, si fa o no fa, els mateixos que els del Barça.

Ara també "la Roja" és feta a imatge i semblança del Barça d'aquesta darrera temporada: Espanya al Mundial de Brasil 2014 és el que el Barça ha estat a la Lliga espanyola: un bon equip amb una alarmant fragilitat defensiva, amb un mig del camp cansat i una davantera sense massa punteria...

Ja sabeu que jo no sóc dels que m'alegro de les derrotes de "la Roja"... I malgrat el meu pronòstic és que la selecció espanyola no guanyarà el Mundial, sí que m'agradaria que ho fes!

Veurem aquests propers dies si la selecció espanyola, a diferència del Barça, que al final d'aquesta temporada ha estat víctima d'una insuportable lleugeresa futbolística, sap sobreposar-se a aquest mal resultat i classificar-se pels vuitens de final; qualsevol altra cosa seria, sens dubte, un sonat fracàs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada