dilluns, 23 de juny del 2014

La traca de #laRoja fa llufa a #Brasil2014

Espanya va caure eliminada amb la derrota contra Xile al segon partit del Mundial de Brasil 2014. Foto: APF
El d'avui a la tarda, Austràlia - Espanya, podria haver estat un partit de "traca i mocador"!

Abans d'iniciar-se el Mundial de Brasil 2014 molts comptàvem que el tercer partit de la selecció espanyola a la fase inicial seria intranscendent, i així s'ha complert! No comptàvem, però, que la in-transcendència seria per la no-classificació!

És innegable que, més enllà del resultat del partit d'avui, la selecció espanyola ha fet llufa en aquest mundial. Guanyar-lo era molt difícil, ateses les estadístiques: repetir títol i encara menys en continent americà! Però pocs s'esperaven que cauria eliminada tot just al segon partit, i oferint tan poc futbol...

Sé que entre alguns de vosaltres (potser molts, qui sap si la gran majoria) hi ha el desig que avui la selecció espanyola també perdi i si és de manera vergonyant quasi millor! No és el meu cas.

Si aquest Mundial de Brasil 2014 marca el final d'un cicle d'èxits de la selecció espanyola, com que ja no hi ha gaire res a perdre (ni la classificació ni el bon joc) tan per tant que el partit d'avui serveixi d'epíleg , amb una victòria, encara que estèril, d'aquesta generació de futbolistes, simbolitzada si voleu per Xavi Hernàndez, que han marcat amb el seu estil i caràcter el joc de "la Roja" d'aquests darrers anys...

Tan si guanya com si perd, però, avui els petards per les possibles alegries d'una derrota (més) o una victòria (victòria?) de la selecció espanyola quedaran eclipsats pels petards, les traques i els coets de la revetlla de Sant Joan! Aquests darrers espero que, al contrari de "la Roja", no facin llufa!

Bona revetlla i sigueu prudents!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada