dijous, 16 de juliol del 2009

Pulpopop, l'últim crit de guerra del pop en català!

De Pulpopop (Fotonic) a la Rambla de Girona
Imatges de l'actuació del duet Pulpopop (aquell dia va actuar sota el nom de Fotonic) a la Rambla de la Llibertat de Girona en motiu del dia de la música, el passat diumenge 21 de juny de 2009.

Pulpopop són:
Pau Bohïgues Pulpo: guitarres, baix, cors
Edgar Massegú Pop: veu, lletres, bateria



Així s'autodefineixen Pulpopop:
Un Pulpo i un Pop fan cançons. Pop d'autor. Van vestits com coronels i duen ulleres. Pulpopop, grava una maqueta en un dia: "Cuit ben cuit!" a on proclamen: Avui Vull Voler Volar. Pulpopop, pops? coronels? En definitiva una raresa: Cançons fetes en el més enllà dels seus cors.
De Pulpopop (Fotonic) a la Rambla de Girona


De Pulpopop (Fotonic) a la Rambla de Girona


De Pulpopop (Fotonic) a la Rambla de Girona

Avui l'Edgar Massegú, amic i veí de Sarrià de Ter, artista polifacètic, m'ha fet arribar la maqueta, "Cuit ben cuit!" de Pulpopop... Si voleu escoltar com sonen no deixeu d'anar al seu myspace: myspace.com/pulpopop
I per veure'ls de nou en directe, a l'espera de més contractacions, caldrà esperar a la Festa Major barri Devesa-Güell, el proper 19 de setembre.

Podeu veure més imatges de la seva actuació a la Rambla de la Llibertat de Girona a l'àlbum Pulpopop (Fotonic) a la Rambla de Girona, de les meves galeries públiques del picasaweb.

Pop, més que a la gallega, a la gironina!.. i per cert, el títol d'aquesta entrada, Pulpopop, l'últim crit de guerra del pop en català!, és el què figura a la faixa de la maqueta...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada