dimarts, 14 de juliol del 2009

FEMITIC: video festival per dones


Femitic és un concurs de vídeos organitzat per Dones en Xarxa que, tal i com elles descriuen, vol fomentar la creació de continguts digitals entre les dones, facilitar l’accés a Internet per part de les dones, visibilitzar les dones a Internet, disminuir la fractura digital de gènere i fomentar l’ús d’Internet com un espai on promoure valors socials entre les joves.

Al seu web podeu consultar les bases del concurs, tots els vídeos que es van presentant o bé accedir, per estar al dia de tota l'activitat, al seu bloc.

Aquesta és una genial iniciativa de Dones en Xarxa que està tenint una notable resposta... els vídeos, d'entre un i cinc minuts de durada, es poden presentar fins el proper 14 de setembre de 2009.

Aquest és l'spot del concurs:

Spot de FEMITIC


I aquest és un interessant i instructiu vídeo de Saray Pavón (vampiressaHIM), una de les videoblogueres més actives de l'estat...

FEMITIC


Del 16 de setembre al 9 de novembre de 2009 es podran fer les votacions populars, i finalment un jurat decidirà d'entre les 10 finalistes les guanyadores del primer i segon premi.

I si envieu el vostre vídeo (máxim 3 vídeos per participant) abans del 20 de juliol participareu en el sorteig d’un ipod o d’un penjoll de la imatge de Dones en Xarxa en argent.

Motius per participar-hi no us en falten... A mi em falta el principal: no ser dona...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada