dilluns, 6 de juliol del 2009

35 anys. Moltíssimes gràcies per aquest dia tan especial!


Des d'avui, i fins d'aquí just un any, tinc 35 anys. No m'importa fer anys, ans al contrari... potser perquè des de fa molts anys la majoria de la gent me'n posa més dels que realment tinc... De més jove deia que deuria ser per la barba, que d'una manera més o menys estable sempre que he pogut he portat... Poc després deuria ser per la meva precoç alopècia... També perquè, en general, sóc d'entrada de posat seriós... I penso que definitivament perquè al costat de la Sira, ella sempre, no només més jove, també més jovial, semblo més gran del què sóc... de fet ens portem poc més de 3 anys... I ja no parlem al costat de les meves filles!

M'agrada fer anys! M'agrada fer-los, anar-los sumant, sempre que els pugui anar vivint envoltat de la gent que estimo i que m'estima, de la família, de bons amics i bons companys de feina...

Moltíssimes gràcies a tothom per les vostres felicitacions, que he rebut per terra, mar i aire... De fet heu estat vosaltres qui heu fet que aquest dia, també ahir diumenge, fos per mi un dia molt especial!.Moltíssimes gràcies a tothom... i en especial a la meva mare, la Maria Mercè Gumbau Reynalt, a l'Abril, la Irina i la Clàudia, les meves filles, i a la Sira, que avui és a Barcelona i fins demà dimarts al vespre trobaré a faltar...

-----------------------------------

pd1: entre els regals hi ha un pijama d'estiu (a casa, res millor que el pijama!... a part d'anar nu...), una ampolla de garnatxa de La Vinyeta (Mollet de Peralada), el pastís d'anversari (of course!) i dues entrades pel concert de Leonard Cohen al Palau Sant Jordi (genial!)...
... i jo m'he regalat aquest sopar oriental! (arròs, sushi, amanida d'algues i porc amb salsa agredolça...)

pd2: també et pot interessar: 34 anys, l'edat entre els 33 i els 35..., del dimecres 9 de juliol de 2008.

2 comentaris:

  1. No n'estava al cas. Felicitats. Pel teu pentinat te'n feia algun més... Jajaja.
    Que siguis feliç i en facis molts al costat de la teva gent. I que ho puguem veure!

    ResponElimina
  2. Encara que sigui a misses dites ... PER MOLTS ANYS !

    ResponElimina