divendres, 10 de juliol del 2009

Delên: pop intimista d'origen menorquí

M'agraden Delên; els he descobert fa poques setmanes i, des que vaig comprar el seu primer treball, Sa roba estesa, els escolto a tothora...

Len Mesquida i Quim Torres són el cor de Delên, grup menorquí creat a principis de l'any 2006 a Ciutadella, de pop senzill i intimista, sense pretencions però honest i de qualitat. Així sonen Delên:


Delên- Crid


Delên-Vine


Aquests són els propers concerts de Delên:

. Dissabte dia 18 de juliol entre les 22h-1h al Festival Emergent (Festival d'arts escèniques del Gironès) a Madremanya (Girona).
. Diumenge dia 9 d'agost a les 21h. a Sa Plaça del Roser de Ciutadella de Menorca.
. Dijous dia 17 setembre a les 21h. a l'Anònims de Granollers.




Les balears són un territori musicalment fèrtil d'on, més enllà de Maria del Mar Bonet, Llorenç Santamaría i Tomeu Penya, han sortit grups com Ja t'ho Diré (també menorquins), Antònia Font (i Joan Miquel Oliver) o bé grups de música tradicional com S'Albaida...
-------------------------------

pd: Així defineix Delên la seva discogràfica: "Cançons delicioses, dolces i a la vegada salades. Les veus de Quim Torres i Len Mesquida s’interroguen sobre preocupacions quotidianes, amors i desamors, trobades i enyorances, la curiositat de viure el dia a dia i de somniar el demà. Emoció pura que es transmet amb melodies que s’eleven sobre un coixí de cordes, la millor banda sonora per a una nit de pluja. Pop intimista amb denominació d’origen Menorca"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada