dimecres, 29 de juliol del 2009

Les propostes de millora del PSC al MIEM de Sarrià de Ter: de 10, 1 estimada!

La popular cançó comença dient: deu pometes té el pomer, de deu una, de deu una, deu pometes té el pomer, de deu una li'n caigué!... I seguiria la cançó fins a caure totes les pomes... cap pometa té el pomer!...

Malgrat la música podria ser la mateixa, la lletra ha estat del tot diferent i la cançó, en aquest cas, seria més aviat breu: deu propostes va fer el PSC, de deu una, de deu una, deu propostes va fer el PSC, de deu una en caigué. Fi.

Cançonetes a part, aquesta és la valoració de l'aprovació final, al ple d'aquest dimarts al vespre, del MIEM que hem fet des del PSC de Sarrià de Ter:

El PSC vota favorablement la proposta del MIEM de Sarrià de Ter tot i la manca de voluntat de consens del govern

Pel PSC el document és correcte pel que fa a l'anàlisi però poc ambiciós pel que fa a la proposta

El PSC ha votat favorablement a la proposta definitiva del MIEM de Sarrià de Ter tot i considerar que segueix essent una proposta poc ambiciosa i lamentant que el govern només hagi admès una de les deu propostes de millora que va proposar durant el període d'exposició pública. Per Roger Casero "el govern i la regidoria d'esports han perdut una gran oportunitat de dibuixar el futur de la pràctica esportiva a Sarrià de Ter, han evitat el debat polític i ciutadà i han acabat elaborant un document poc ambiciós i conservador, que es limita a planificar els projectes que estaven previstos des de fa com a mínim dos anys".

Pel PSC el govern de Sarrià de Ter ha volgut evitar el debat polític i ciutadà del MIEM per evitar que sorgissin divergències internes entre els grups del govern, evitant per exemple el debat sobre el futur de la piscina municipal. Per Casero, "hem estat precisament el PSC qui ha apropat el MIEM a les entitats de Sarrià de Ter, a les esportives i a les no esportives, a través de la reunió informativa que vam fer, i que va motivar a una associació de veïns del poble a presentar una al·legació, tal i com vam fer també des del PSC".

El PSC també lamenta que de les deu propostes de millora que va presentar en forma d'al·legació, el govern només n'hagi recollit una, la mateixa proposta que va fer en la seva al·legació l'associació de veïns. Segons Casero "el govern i la regidoria d'esports han mostrat molt poca voluntat, ja no de consens, sinó de diàleg, no només amb el grup socialista, també amb les entitats de Sarrià de Ter".

El PSC es mostra satisfet, però, del treball que ha fet amb la proposta del MIEM, apropant la proposta a les entitats del poble i presentant propostes de millora. Per Roger Casero "la proposta de la pista poliesportiva del Pla dels Vinyers és fruit del treball del PSC amb les entitats, és una aportació positiva i de millora del municipi des de la oposició".

El PSC lamenta que altres propostes com les pistes de tennis, la pista poliesportiva del futur camp de futbol del Pla de Dalt, el centre de senderisme i BTT de la Cooperativa, la millora de la zona esportiva del Passeig del Riu o l'excel·lència esportiva no formin part de la proposta definitiva del MIEM de Sarrià de Ter.

Malgrat la manca de voluntat de consens del govern i ser un document poc ambiciós, el PSC de Sarrià de Ter ha votat favorablement valorant com a positives les inversions que preveu el MIEM. Per Casero "durant tot el procés d'elaboració i aprovació del MIEM ens hem mostrat oberts al diàleg i al consens, ens hem posat a disposició del govern per debatre les propostes i participar del procés i ja amb l'aprovació inicial, quan ens vam abstenir, vam comprometre'ns a votar-hi afirmativament, aportant el nostre grup, generosament, el consens que creiem que ha de tenir el MIEM, però lamentant que una vegada més el govern no hagi estat a l'alçada motivant el gran acord que el MIEM requeria, tenint present que és el document que definirà el futur esportiu del municipi i l'acord més imporant d'aquest mandat de la regidoria d'esports".

----------------------------------

pd: sobre el MIEM de Sarrià de Ter també he escrit en aquest bloc
L'esport, un motor de Sarrià de Ter, publicat el dilluns 30 de juny de 2008
Volem millorar el MIEM de Sarrià de Ter, publicat el dimecres 8 d'abril de 2009
Reunió amb clubs i entitats pel MIEM de Sarrià de Ter, publicat el diumenge 10 de maig de 2009
10 propostes i suggeriments per millorar el MIEM de Sarrià de Ter, publicat el dimecres 20 de maig de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada