dimecres, 24 de gener del 2024

El fons socialista d'en Just


Quan, a mitjans de novembre de 2022, la meva mare va fer la donació del fons Just Manuel Casero i Madrid a l'Ajuntament de Girona no hi va dur tots els papers; uns quants, desats en diverses carpetes, van romandre a casa a l'espera de concretar la donació d'aquests papers i documents al PSC.

La meva mare, planificadora de mena i poc amiga de la improvisació, ja ho havia previst així mentre remenava, consultava i reordenava els papers d'en Just. Hi havia una sèrie de carpetes i documents del PSC, vinculats a la intensa activitat política d'en Just en clau de partit, també com a càrrec electe, que havien de tornar al PSC.

La setmana passada vaig acompanyar a la meva mare al PSC de Girona per lliurar la documentació, i aquest dissabte vinent, dia 27 de gener, farem l'acte formal de donació a les 12 h al Centre Cívic Pont Major, al costat de la biblioteca que duu el seu nom. Entre els papers hi ha algun document certament divertit i curiós, que desvetllarem dissabte... L'acte és obert a qui vulgui acompanyar-nos.

Serà, sens dubte, una bona ocasió, una nova ocasió, per recordar-lo i recordar la seva contribució a la fundació del PSC, una bona ocasió per seguir arxivant les nostàlgies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada