dilluns, 17 de maig del 2021

Però... quina edat es pensen que tinc?!


La setmana passada llegia al diari que a les persones entre 40 i 50 anys ens vacunarien a partir del mes de juny, ara que ja havien començat amb les de cinquanta en amunt...

El dimecres de la setmana passada vaig rebre un missatge de text de Salut que em deia: "Hola Roger. Formes part d'un dels col·lectius convocats a vacunar-se contra la COVID-19. Demana la teva cita per vacunar-te a https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/".

El missatge, d'entrada, em va estranyar i fins i tot inquietar. Com és que rebia el missatge? A quin col·lectiu convocat a vacunar-se se suposa que pertanyo? Vaig clicar l'enllaç i vaig consultar els col·lectius convocats i no hi encaixo en cap, ni per essencial, ni per data de naixement, ni per res de res! No serà que Salut (també) es pensa que tinc més anys dels que realment tinc? Quants anys es pensa que tinc, Salut?

Reconec que en un primer moment el missatge em va pujar la mosca al nas; fins i tot Salut em fa més gran... Tan malament em veuen? Després hi vaig veure, en aquest cas i per una vegada, la part positiva: em vacunaré més aviat! De fet abans no s'acabi aquesta setmana, ja estaré vacunat, si més no de la primera dosi!

En fi, ho sé, possiblement tot plegat m'ho hauria de prendre menys a la valenta, que no és que no accepti la meva edat, ans el contrari; com que accepto els anys que tinc, ni me'n vull posar menys, ni vull que me'n posin de més, tot i l'alopècia, les canes i ara la vacuna insisteixin en desmentir-me!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada