dilluns, 3 de maig del 2021

La mare de cada dia...


La primera accepció del diccionari defineix el terme mare com la "dona o femella que ha tingut un fill o uns quants, especialment respecte a aquests."

No sé si, en un futur no massa llunyà, caldrà canviar aquesta definició, en la mesura en que canviï el concepte de dona (persona del sexe femení), o femella (animal o vegetal del sexe femení)...

Reconec que a vegades, a risc de semblar "boomer", em perdo en l'aiguabarreig dels rols de gènere, i és evident que hem de normalitzar que hi hagi homes que pareixin, i que decideixin ells si es senten pares o mares, si és que cal definir també aquest rol.

Mentrestant em sembla tenir clar el concepte de mare, tot i que la definició del diccionari té més de vint accepcions, i fins i tot dubtant que de mare només n'hi ha una, tinc clar quina és la meva, i això ja és molt!

Jo ahir també vaig felicitar a la meva mare i li vaig regalar una flor, pel dia de la mare (si cada dia l'hi demostro, perquè ahir hauria de ser una excepció?), tot i que em temo que això de ser bon fill es mesura especialment per tot el que passa entre dia de la mare i dia de la mare...

Sense renunciar al dia de la mare, jo sóc més de la mare de cada dia, i en aquest cas, en el meu cas, sí que tinc clar que de mare només n'hi ha una!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada