dijous, 13 de maig del 2021

Esgotament...


El Barça de futbol (el masculí, eh!) no dóna més de si; el govern de la Generalitat tampoc! Ambdós són projectes esgotats que acaben de mala manera, si és que hi ha una bona manera d'acabar, en aquests casos.

El Barça va llanguir al final de la temporada passada i la dolorosa eliminació europea va obrir una ferida tan profunda que possiblement encara, noi tan sols, ha cicatritzat. Després d'un tortuós inici de temporada, va semblar que es refeia i renaixia de les cendres a principis d'any, arribant a guanyar la Copa del Rei, però només va ser un pedaç, i aquest tram final de temporada el Barça ha mostrat altra vegada les costures, i els descosits...

Fa més d'un any el president Torra va donar per esgotat el govern que presidia i el va sentenciar fins després de l'aprovació dels pressupostos; llavors va venir la pandèmia i la va afrontar, tot i que des d'un primer moment amb un evident enfrontament entre els socis de govern. La inhabilitació al president per la pancarta va caure com fruita madura, i el govern en funcions ha acabat de podrir les relacions tenses entre Junts i Esquerra. Les eleccions, i sobretot el seu resultat, semblava que representarien una empenta per als partits de govern, però sembla que tota l'energia l'han dedicat, durant la negociació d'aquestes darreres setmanes i mesos, a focalitzar-se més en el que els separa que en el que els uneix.

El Barça de futbol i el govern cansen i desesperen, i el seu esgotament es contagia entre culers i independentistes...

El Barça de futbol no dóna més de si; el govern de la Generalitat tampoc! Ambdós són projectes esgotats i, malgrat tot i per rocambolesc que pugui semblar, el Barça encara podria guanyar la Lliga, i l'actual govern de la Generalitat reeditar-se!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada