dijous, 20 de maig del 2021

Avui em vacuno!


Hola món, avui em vacuno!

Si cap contra temps no ho impedeix, avui a la tarda ja estaré vacunat de la Covid-19. No sé quina vacuna em punxaran, i de fet m'és igual, que em posin la que toqui!

Si la vacuna contribueix (més aviat que tard) a generar una major immunitat, a deixar enrere la mascareta i a anar recuperant una certa normalitat, benvinguda sigui!

Vacunar-se és quelcom més que un gest purament individual, també és un gest col·lectiu que contribueix al combat contra aquest virus; vacunar-se, doncs, també és un gest solidari! 

A casa la notícia de la meva vacunació va ser rebuda amb entusiasme, molt més entusiasme del que, d'entrada, em va despertar a mi, més preocupat per si Salut (també) em feia més gran del que sóc. Resulta que em vacunen, em van dir, per pertànyer a una entitat del tercer sector... em vaig quedar més tranquil!

En fi, el que us deia, a casa la meva l'anunci de la meva vacunació va ser motiu d'alegria, i fins i tot entre alguns amics (coetanis) ha estat motiu d'enveja, naturalment sana!

Avui em vacuno i confio que tot anirà bé. I si la vacuna em causa alguna molèstia, segur que el mal serà molt menor del que em podria causar el virus.

Avui em vacuno i, vés per on, de totes les que m'han posat al llarg de la meva vida, aquesta és sens dubte la més celebrada! Perquè aquesta vacuna, no en dubteu, d'una o altra manera la celebrarem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada