dijous, 18 de març del 2021

Sortir de la comarca...


Dimarts vaig sortir de la comarca i, tot i no custodiar cap misteriós anell ni tenir els peus tan peluts, em vaig sentir una mica Frodo Saquet!

Vaig sortir del Gironès i, per motius laborals, vaig fer via cap a l'Empordà, concretament cap a La Jonquera. La trobada estava planificada des d'abans de l'obertura del confinament comarcal, pel que, tot i tenir un motiu justificat, vaig sortir de la comarca més tranquil...

Aprofitant que era a La Jonquera vaig fer una visita llampec als meus oncles de Cantallops, i des de casa seu vaig tornar a veure la plana de l'Empordà, que s'obre i eixampla des de l'eixida...

Em va agradar molt sortir de la comarca, em sembla que, fins i tot a nivell laboral, va ser terapèutic! Vaig anar a La Jonquera per l'acte d'obertura d'una formació del programa que coordino, es va convenir que fos presencial; per poc que puguem no l'hem de perdre, la "presencialitat", encara que sigui més incòmode, com a mínim per a mi, per la mascareta.

El meu dia a dia, també el de molts companys i companyes de feina, està farcit de reunions i visites telemàtiques, a vegades encadenades una rere l'altre, ara amb Zoom, ara amb Teams, després amb Meet... A vegades entre reunió i reunió no pots ni estirar les cames, ni deixar que el cervell processi tota la informació, ni fer un parell de respiracions profundes...

Quan les reunions i les visites eren presencials hi havia el temps per a desplaçar-t'hi, el compàs d'espera, el comiat que s'allargava i el retorn a l'oficina. Tot aquest temps potser el trobàvem improductiu, i potser sí que a vegades era excessiu, però és un temps que jo ara, amb aquesta situació i amb la majoria de reunions i visites telemàtiques, trobo a faltar.

Per això vaig agrair tant sortir de la comarca, deixar per unes hores la pantalla i tenir temps per pensar. Sortir de la comarca, fer un acte presencial i apagar la pantalla em va recarregar les piles!

Ara em faltarà tornar a sortir de la comarca, però per a qüestions laborals sinó per al gaudi personal... Sortir de la comarca i tornar a Cantallops, i notar el canvi d'aire!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada