dimecres, 3 de març del 2021

Paga la pena pagar el diari?


Un any més, i ja en són 26, a principis d'any vaig renovar la subscripció del diari, en aquest cas El Punt Avui. Quan a l'estiu de 1995, amb vint-i-un anys, em vaig emancipar vaig tenir clar que volia seguir rebent i llegint el diari, com sempre havia fet a casa de la meva mare...

El diari és, per a mi, més "el pa de cada dia" que el propi pa, i no hi ha matí que no l'estiri de la bústia amb ganes de llegir-lo. Quan no el trobo, que afortunadament passa poques vegades, m'indigno no tant pel cost del diari que aquell dia, pel motiu que sigui, no ha arribat a la bústia, sinó per no tenir-lo per poder-lo fullejar i llegir.

La subscripció anual al diari no és barata, i amb el seu cost ben bé podria subscriure'm a Netflix, HBO i Disney+, sí, a les 3 plataformes, i encara em sobrarien diners... Bé, aquest paràgraf és millor que no el llegeixin les meves filles!

Paga la pena pagar 517,60€ l'any per rebre cada dia el diari en paper a casa? Hi ha qui diu que veure jugar Leo Messi justifica el preu d'una entrada al Camp Nou... Per mi llegir les cròniques de la Tura Soler, els articles de l'Eva Vàzquez i d'en Jordi Grau, o les columnes d'en Miquel Berga , en Martí Gironell o en Josep Maria Fonalleras ho valen!

És clar que del diari també llegeixo, sí o sí, l'horòscop i les necrològiques, que com amb la vida, no tot és l'opinió i l'actualitat!

De fet el principal motiu per pagar el diari és que de no tenir-lo cada dia a la bústia el trobaria a faltar, doncs no tinc records de la meva vida sense un diari a casa... A vegades penso que, com amb altres coses de la vida, la subscripció al diari morirà amb mi...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada