dimarts, 26 de març del 2019

FeliZidane!


Zinedine Zidane ha esdevingut, tan sols amb una presentació i una victòria, el millor antídot contra la depressió blanca que de fa mesos s'havia instal·lat al Real Madrid.

El doctor Florentino Pérez, hàbil, l'ha aplicat d'urgència davant la desfeta blanca a la Copa del Rei i, especialment, a la (seva) Lliga de Campions! Els efectes han estat immediats, i descomptada l'actual temporada, l'afició blanca de nou somia en gran, de nou somriu i fins i tot hi ha qui, de nou, s'atreveix a tornar a mirar per sobre l'espatlla de tretze Champions, tres seguides, quatre de les darreres cinc!

Aferrats a la llegenda d'"El Padrí", confien que la segona part del Zidane entrenador no només serà bona, fins i tot pot ser millor que la primera!

La metamorfosi anímica de l'afició merengue s'alimenta bàsicament de la il·lusió, de la projecció d'un Zidane que també va arribar, la primera vegada, enmig de la depressió Benítez; la il·lusió blanca s'alimenta també de la necessitat de saciar un club àvid de títols, i sobretot famolenc de lligues domèstiques, el veritable premi a la regularitat, quelcom que Zidane, malgrat tot, no va trobar...

La feliZidane, però, és només la primera etapa de la recuperació anímica d'un club, i amb ella sembla que s'iniciarà la reconstrucció d'una plantilla que al seu dia Florentino Pérez va negar a un Zidane que, sorprenentment, va plegar precisament per aquest motiu.

La feliZidane seguirà amb la il·lusió que hauran d'aportar els nous (i ara inevitables) fitxatges, perdut i enyorat (tot i calladament, Modric a banda) Cristiano Ronaldo, noms dels que generen trempera a l'afició i temença als rivals, amb tots els respectes pel català Mariano, el fitxatge que aquest estiu va heretar el dorsal de CR7...

Amb la tornada de Zidane al Real Madrid Florentino Pérez ha sabut esquivar de nou les crítiques, llençant a la paperera de la història el frustrant fitxatge de Lopetegui i la defenestració de Solari.

La feliZidane dóna aire i temps a un president poderós i hàbil acostumat, sinó a guanyar, a no perdre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada