dimecres, 27 de març del 2019

La reivindicació!


"La gallina ja és a la cassola!"

Hi ha qui té per costum llegir el diari començant pel final, fins i tot hi ha qui primer es posa al dia consultant les necrològiques i les esqueles, no sé si per confirmar que no hi apareix la seva...

Quelcom semblant també passa amb la revista Parlem de Sarrià, que hi ha qui la comença a llegir, o a fullejar, pel final, pel "The Sarrià News"! I al final del final, la darrera informació d'aquest suplement "im-prescindible", és "La reivindicació"

Aquesta petita i darrera secció ha estat reivindicant durant anys i panys, revista rere revista, la retirada dels símbols feixistes del Pont de l'Aigua que uneix Sarrià de Ter i el barri gironí del Pont Major, símbols (la gallina!) que van ser retirats mesos enrere.

"La gallina ja és a la cassola!" Així és com, en l'anterior número, el redactor en cap del suplement, en Sam Enfot tancava la seva secció reivindicativa de disset (sí, 17!) anys, després d'anunciar feliçment la retirada de tal vergonya!

Per cert, en el darrer número (el 102) l'Assumpció Vila fa una crònica d'aquesta llarga reivindicació!

La gallina ja no hi és però "La reivindicació", en aquest nou i darrer número de la revista, segueix tancant la informació, tal i com el propi Sam Enfot ja havia advertit: "Ara ens hem quedat sense motiu de reivindicació, però ja mirarem de trobar-ne algun altre."

Dit i fet! Si voleu conèixer quina és la nova reivindicació, comenceu a llegir aquest darrer número pel final!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada