dimecres, 20 de març del 2019

(Encara) sense Girocleta al Pont Major!


A mitjans del mes de novembre de l'any passat va saltar la notícia: "L'estació [de la Girocleta] de Pont Major s´inaugurarà a finals d´any"

Poc després el mateix regidor de mobilitat m'ho va confirmar, pel que jo, com el gos de Pàvlov, a banda de remenar la cua d'alegria, vaig començar a salivar! Dies després vaig cuitar a donar-me d'alta al servei de la Girocleta confiant estrenar ben aviat la nova estació del meu barri!

I van passar les setmanes, però ni rastre de la nova estació de la Girocleta al Pont Major... I jo que em pensava que la cagaria el Tió, vaig demanar-la per Reis, però tampoc!

Ja ho té això, el Pont Major, les accions dels pressupostos participats dels darrers anys tampoc s'han executat, però en fi, serà que som perifèria, barri menor...

I malgrat tot, il·lús de mi, no perdo l'esperança i espero, més que confio, que abans de les eleccions municipals el barri gironí del Pont Major tindrà l'estació de la Girocleta que, pel que va dir el govern municipal, es mereix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada