dissabte, 7 d’abril del 2018

Minuts Musicals de desamor amb "Babe I'm Gonna Leave You"


En les relacions de parella a vegades s'arriba en aquell punt en que un dels dos diu que necessita més espai! Uf, perill! Generalment arribar a aquest punt no és un bon símptoma per a la continuïtat de la parella, sol ser el preludi de la separació.

Això de més espai a vegades s'interpreta com una manera encoberta d'obrir la relació, de permetre's flirtejar i anar fins i tot més enllà, bo i entenent que la relació constreny, ofega...

Quelcom semblant és el que expressen dues estrofes d'una cançó de Led Zeppelin, "Babe I'm Gonna Leave You" quan diu "I ain't jokin' woman, I got to ramble" o "I know I never never never never never gonna leave your babe / But I got to go away from this place".

Està clar, però, que des del mateix títol la cançó ja avisa, "nena, et deixaré" (o nen, ja que la cançó de Led Zeppelin és una versió de l'original, de la cantant nord americana de folk Anne Bredon) i fins i tot diu quan la (o el) deixarà des de les primeres estrofes.

Si el misteriós amant de Penélope li va prometre tornar "antes que de los sauces caigan las hojas" aquí el termini per finar la relació és just a l'estiu:

"I'll leave you when the summertime
Leave you when the summer comes a rollin'
Leave you when the summer comes along."

Lleig, molt lleig això de demanar més espai precisament cares a l'estiu encara que sigui, com rebla la cançó de Led Zeppelin, per tornar a casa...





I la setmana vinent, més cançons que ens trencaran el cor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada