dijous, 12 d’abril del 2018

Tres mil tres-cents trenta-tres


Hi ha un article que no vaig escriure; bé, de fet hi ha molts articles que no he escrit, i no em refereixo als que vindran sinó als que hauria o podria haver escrit, que havia pensat escriure i que finalment no van ser ni possiblement seran...

Hi ha un article que no vaig escriure i també n'hi ha que tot i ser escrits, o com a mínim esbossats, finalment no he publicat; no és el cas del d'avui ni del que avui escric.

Hi ha un article que no vaig escriure (sí, ara diré quin!), el que havia de celebrar els deu anys d'aquest bloc i que hauria d'haver publicat, d'haver-lo escrit, pels voltants del dia 16 d'octubre de 2017, sinó aquell mateix dia exactament. De tant esperar aquell article al final només vaig saber fer això, esperar-lo, i el molt punyeter no va arribar, i d'altres li van passar pel davant.

Deu anys escrivint i publicant (quasi) cada dia bàsicament vol dir que sóc constant i que si no n'era n'he après, o simplement que sóc mesell... En fi, si no vaig celebrar-ho aleshores perquè hauria de fer-ho ara?

Sí, cada sant té octava i la d'aquest aniversari ja fa setmanes que ha caducat! No, el d'avui no és un article per celebrar els quasi deu anys i mig de petites gotes fredes tremolant sinó per destacar que la d'avui és la tres mil tres-cents trenta-tres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada