dimarts, 16 de gener del 2018

La merda del Palau


Als Palaus, també al de la Música, hi ha merda, merda d'aquella que, al contrari de la de la muntanya, sí que fa pudor, d'aquella merda, com canten Els Amics de les Arts, que "se'ns menja"! En aquest cas la merda s'ha menjat un (des)cregut i desvergonyit prohom a qui, com amb la pesta, fa vuit anys que qui més qui fa vores, tant que l'havien venerat, fins i tot, metafòricament, llepat el cul!

Ara ell i els qui amb ell es van untar ja estan judicialment sentenciats, tot i que no encara definitivament; socialment ja els vam sentenciar fa temps, des de la seva estratègica confessió per vergonya de tothom, m'agradaria pensar que també d'ells mateixos.

Diu el meu oncle que sempre és millor estar al costat d'un caganer que d'un llenyataire; el risc d'ésser al costat del llenyataire és que et fumi l'arbre (caigut) pel cap; el d'ésser al costat del caganer, aparentment, la pudor, potser més ofensiva però, fins i tot les més pudents, menys letal que un arbre el caiguda lliure.

No recordo, però, que el meu oncle m'advertís d'un altre risc d'estar al costat d'un caganer, suposo que per improbable: que la seva merda t'esquitxi!

La merda del Palau de la Música ha esquitxat, i de quina manera, a Convergència Democràtica de Catalunya, partit que més que a la paperera de la història sembla haver-se escolat tassa del vàter avall, tot i que tots sabem, sobretot els que en formen part, que en realitat ha mutat en forma de PDeCAT.

És clar que això de dir que Convergència hagi estat esquitxat per la merda del Palau és, segurament per molts de vosaltres, molt generós per part meva, doncs hi ha qui considera que més que esquitxar-se CDC s'hi ha untat, com van fer al seu dia i durant molts dies Millet i Montull.

Sigui com sigui quan la merda apareix i esquitxa toca fer net i en aquest el problema no és només que el cas del Palau és molt gran, el problema sobretot és que de merda n'hi ha molta!

En fi, ja em perdonareu l'expressió, però em surt així de cop com un pet (consti que sense cua) que no pots contenir: aneu a cagar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada