dilluns, 1 de gener del 2018

2018, any de trasllat


Hi ha persones que els falten dits a les mans per comptar els trasllats que han fet a la seva vida, autèntiques expertes en encaixar la seva vida i planificar-ne el trasllat, persones que potser també perden algun llençol a cada bugada però es mantenen sorprenentment senceres més de deu trasllats després. Admirable! Possiblement és el vostre cas, no el meu.

La que afrontaré aquests propers dies serà la quarta, i espero darrera, mudança de la meva vida. El curiós del cas, preocupant alhora, és que encara no estic ni em sento en "mode mudança" i no he fet pràcticament res del que em recomanava un article que vaig llegir mesos enrere, quan la mudança que ara s'apropa com l'onada d'un tsunami ja era inevitable; l'article detallava tot allò que calia fer i preveure sis mesos enrere, tres, dos, un i les darreres setmanes i dies.

Bé, alguna cosa he fet, com començar a llegir la Marie Kondo i la seva màgia de l'ordre i desfer-me de roba que ja no em vesteix i llibres que ja no em diuen res. Suposo que encara estic molt enfocat amb les obres de reforma del nou corral...

Mentre escric aquestes paraules em temo que la Sira, quan les llegeixi, pensarà "menys escriure i més encaixar, Roger!", i precisament per això l'escric aquest article, sobretot per prendre consciència que abans no s'acabi aquest mes que avui comencem tota la meva vida transportable haurà de ser a la casa nova! ...Que sí, que és quan escrivim (i ens llegim) les coses quan se'ns fan més presents, si fa o no fa el mateix efecte de no pensar en un elefant!

Així començo l'any, amb el propòsit de viure un any de trasllat! Les caixes, els mobles i els trastos hi seran abans de final de mes, però el veritable trasllat, tot allò que no podem encapsar, durarà tot l'any doncs tot ho viurem, a la nova llar, per primera vegada...

I tranquils, a vosaltres també us empaquetaré si aquest és el vostre desig!

Any nou, casa nova!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada