divendres, 19 de gener del 2018

Paraula de Fabra: torrent


Roger Torrent, president del Parlament, és l'home de la setmana i el que de moment centra totes les mirades en relació a la propera i imprevisible sessió d'investidura; bé totes totes no, que naturalment en mantenim sempre una de cua d'ull cap a Brussel·les.

Aquests són dies de fer-ne el seu perfil i qui més qui menys tira d'hemeroteca i arxiu, també fotogràfic per fer-ho tot més divertit. A qui el pas del temps no li deixa imatges pretèrites que ens enrogeixen?

Jo avui prefereixo tirar de diccionari més que d'hemeroteca i centrar-me en el seu cognom: torrent.

m 1 HIDROG 1 Curs d'aigua temporal, de règim irregular, característic dels pendissos pronunciats i dels vessants de muntanya, pels quals davalla quan hi ha precipitacions estacionals o ocasionals.

Baixen avall els torrents però aquest que ara presidirà el Parlament va i apunta amunt, com sempre ha fet, i no tinc clar que, per alta que sigui ara la seva nova responsabilitat, hagi coronat el (seu) cim.

Només el temps ens dirà si com els torrents la seva carrera política és temporal i irregular; fins ara no ho ha estat, en el futur tampoc no ho sembla...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada