dissabte, 16 de gener del 2016

Minuts Musicals retrobats amb Patsy Kensit i "I'm Not Scared"


La culpa, ja em perdonareu, ja em perdonarà, és de David Bowie. És clar que era inevitable, tard o d'hora, que passés!

També podria haver passat per altres circumstàncies, també luctuoses i que espero que s'esdevinguin d'aquí a molts anys, com la mort de dues de les seves ex-parelles, els pares dels seus dos fills: Jim Kerr, líder de Simple Minds, o Liam Gallagher d'Oasis...

Recordant Absolute Beginners vaig recordar Patsy Kensit, a qui ja havia oblidat feia anys, molts anys, tants que ni tan sols recordo quan la vaig oblidar, si és que mai la vaig recordar...Diria que sí, que alguns dies la vaig recordar!

Actriu i cantant, com va saber explotar a la citada pel·lícula (també va aparèixer a Arma Letal 2, entre d'altres pel·lícules), Patsy Kensit va donar veu al grup Eighth Wonder, després de superar una prova de veu que li va fer el seu germà, membre del grup.

Eighth Wonder va gaudir d'un relatiu èxit comercial als anys vuitanta del segle passat amb senzills com "Stay With Me" o "Having It All", aquest darrer part de la banda sonora d'Absolute Begginers, però possiblement el seu principal èxit és "I'm Not Scared", una cançó composada per Neil Tennant i Chris Lowe, sí els Pet Shop Boys, que el mateix any 1988 van incloure al seu disc "Introspective".

Però avui parlem de la Patsy Kensit, que s'ha fet de nou present com sortida d'un "Cachitos de Hierro y Cromo" de la BBC!

I vosaltres, la recordeu, la recordàveu?






I la setmana vinent, més retrobaments musicals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada