dijous, 23 de juliol del 2015

Revista sense redacció


Mentre escrivia l'article d'abans d'ahir (La redacció de la farinera) tenia un exemplar del número 91 de la revista Parlem de Sarrià, el darrer publicat, just al costat.

Recordant les redaccions del diari El Punt Avui, i d'altres redaccions que he visitat d'altres mitjans, vaig imaginar-me per un moment la redacció impossible de la revista Parlem de Sarrià!

La nostra revista, com tantes altres que es fan i desfan, és literalment una revista "feta a casa", doncs per imaginar-me'n la redacció hauria de cosir una mena de patchwork amb els espais de casa on cada un dels redactors de la revista escrivim els nostres articles i col·laboracions.

Potser em sorprendria veient els espais, i fins i tot els moments, en què els redactors i col·laboradors de la revista escriuen, esgarrapant temps a tot per ordenar, negre sobre blanc, unes quantes idees en forma de crònica, article, reportatge...

La ràdio té la seva màgia, també els altres mitjans de comunicació (bé, la tele té les seves trampes!) i el Parlem de Sarrià no n'és una excepció!

Aquests dies ha sortit al carrer un nou exemplar de la revista, el número 91, una revista que us recomano que arreplegueu doncs, com les noranta anteriors, ben segur que us sorprendrà!

Bona lectura!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada