dimecres, 1 de juliol de 2015

7 anys de la meva primera piulada a Twitter


El divendres 27 de juny de 2008 a dos quarts i mig de 10 del matí vaig fer la meva primera piulada a Twitter; aquests dies ha fet, doncs, 7 anys que vaig piular això:

Repescar aquesta primera piulada m'ha fet adonar com n'estava, aleshores, i tan sovint, d'equivocat: no, fa 7 anys no era massa tard, doncs Twitter encara esperava viure, i veure, la seva edat daurada!

Si us fixeu amb el meu perfil a Twitter hi diu que m'hi vaig unir al gener de 2008, o sigui, que entre que em vaig registrar i vaig piular per primera vegada va  passar ni més ni menys que mig any!

Paral·lelament a Twitter aleshores també publicava en una altra eina de "microblogging" anomenada Plurk, en la que m'hi vaig registrar aquell mateix dia, el 27 de juny de 2008. La meva vida a Plurk, però, va ser més aviat escassa, assolint poc "karma"!

7 anys després són més de 27.000 les piulades que he fet des d'aquella primera, a més de 3.800 piulades per any, més de 320 piulades per mes, una mitjana de 10 piulades per dia...

Els qui em seguiu a Twitter sabeu que jo a l'ocellet sobretot l'alimento amb el meu bloc, font principal de les meves piulades, però també amb bones dosis d'Instagram, Foursquare (ara Swarm) i piulades fent mencions d'altres usuaris amb continguts que considero interessants...

En una part del meu perfil de Plurk hi diu: "etern aprenent en bloguejar, twittejar, plurkar i sobreviure al facebook..." Res més lluny de la realitat, tot i que avui l'actualitzaria: etern aprenent en escriure al bloc, piular a Twitter, publicar fotos a Instagram, compartir vida al Facebook i sobreviure al WhatsApp!

Fa 7 anys que circulo per Twitter i ja sé que mai és tard per deixar-lo... però malgrat ara pugui ser tendència (?) abandonar Twitter, sento que encara, ni molt menys, no ha arribat el moment d'alliberar l'ocellet!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada