dijous, 16 de juliol del 2015

Brooks Ghost 6

Les Brooks Ghost 6 m'han fet un gran servei! Foto: Roger Casero
La nostra no ha estat, ni de bon tros, la més llarga de les relacions que he tingut però sí, possiblement, una de les de més llarg recorregut, sinó la que més!

Vàreu aparèixer una diada de Reis i la veritat és que us esperava amb delit; fèieu molta patxoca, molt de goig, i estava impacient per estrenar-vos! La primera vegada va ser especial, notava quelcom diferent, sens dubte em resultàveu molt més confortables.

Al llarg d'aquests darrers 18 mesos m'heu acompanyat sempre incondicionalment allà on he anat, ja sigui per motius de feina, amb la família i fins i tot de vacances: naturalment per Sarrià de Ter, Girona i els voltants, però també a Cantallops, a Sant Antoni de Calonge, a Barcelona, a Sort, a Saragossa, a Madrid, a Luxemburg... Són molts els carrers i camins, els records, però especialment memorable és el record dels dos dies que ens vam enfangar, com mai havia fet, sota una intensa pluja a Sort!

No puc negar, i el vostre estat ho confirma, que us hi heu deixat la pell, que m'heu donat més, molt més del que us podia exigir! Però sobretot he de reconèixer que m'heu cuidat molt, que heu tingut cura de les meves articulacions i sobretot, que m'heu fet tocar de peus a terra com fins ara ningú havia fet!

No heu estat les primeres, bé que ho sabeu, però amb vosaltres he fet un salt qualitatiu!

Però res és per sempre, tampoc la nostra relació; és llei de vida, ja ho sabem, que de la mateixa manera que mesos enrere ens vam conèixer, que ara ens acomiadem...

La nostra no ha estat, ni de bon tros, la més llarga de les relacions però sí, possiblement, la de més llarg recorregut: junts hem fet més de tres mil tres-cents kilòmetres!

L'altre dia em van regalar les que us substituiran: mateixa marca, mateix model, però actualitzat, les Brooks Ghost 7; també feien molt de goig i quan me les vaig calçar per anar a córrer em vaig sentir com en el nostre primer dia, vaig reconèixer aquelles primeres noves i agradables sensacions...

Moltes gràcies Brooks Ghost 6... el plaer ha estat meu!

Foto: Roger Casero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada