divendres, 17 de juliol del 2015

El vídeo de la setmana: la crisi de Grècia en 2 minuts


Aquests dies he buscat entre els meus llibres els que quan feia COU vaig llegir a l'assignatura de grec; entre els tres llibres que tinc predominen les tragèdies (Antígona, Èdip Rei i Electra de Sòfocles; El Ciclop, Alcestis, Medea, Els fills d'Hèrcules, Hipòlit i Andròmaca d'Eurípides) a les comèdies (Els ocells, Lisístrata, Les tesmofòries, Les granotes, Les assembleistes i Pluto d'Aristòfanes), si fa o no fa com ara a Grècia: predomina la tragèdia!

No sempre resulta senzill i planer comprendre què ha passat i passa a Grècia vers ella mateixa, vers Europa i les institucions financeres institucionals; tal vegada Europa sigui com Déu, que (diuen) escanya però no ofega...

No sé si Grècia necessita un miracle, però prou deu ser-ho explicar (una versió, una visió) la situació de Grècia en dos minuts, tal i com fa aquest vídeo:


VÍDEO: Esto es lo que ha pasado en Grecia desde 2002, en dos minutos
Posted by Cinco Días on dilluns, 29 / juny / 2015


Grècia, bressol de la nostra cultura, bressol d'Europa, tal vegada pugui ser també gresol d'una nova Europa... sempre és clar que Grècia vegi la llum!

Aquest estiu no descarto recuperar la lectura d'alguna comèdia grega i, perquè no, també alguna tragèdia! Si aquelles les van superar, també podran, podrem, amb aquesta, no?

Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada