dilluns, 16 de febrer del 2015

Si no t'enamores...

Kevin Roldan i Cristiano Ronaldo. Foto: @kevinroldankr

Kevin Roldan és un fenomen! 
No, en el meu cas per fenomen no em refereixo a que sigui un paio fenomenal (tot i que tampoc puc desmentir-ho, no el conec i diria que ni ganes...) sinó que el que ha generat, amb la seva presència a la festa del 30è aniversari de Cristiano Ronaldo, és tot un fenomen!

Aquest cantant colombià viu aquests dies els minuts de glòria als que Andy Warhol deia que tothom tenia dret! A banda del que va cobrar per la seva actuació a la festa d'aniversari del jugador portuguès Kevin Roldan ha sabut treure molt suc d'aquella actuació gràcies al gran ressò que la festa ha tingut dins i fora del futbol espanyol.

La seva popularitat ha pujat com l'escuma i els seus fans i seguidors a les xarxes socials han crescut exponencialment a base de fotografies i vídeos de la festa, declaracions, desmentiments i entrevistes que ha tingut després de la festa.

D'un dia per l'altre Kevin Roldan i el seu "hit" musical, el prescindible "Si no te enamoras", han entrat sense permís a les nostres vides.



CR7, amb el cul enlaire!
Veient el vídeo no puc evitar veure al cul de la noia la cara de Cristiano Ronaldo, qui li va concedir a Kevin Roldan dues hores de festa que ell, com ningú més dels qui van assistir, ha sabut aprofitar! Kevin Roldan no enganya: si li concedeixes dues hores, et deixa amb el cul enlaire, encara que siguis Cristiano Ronaldo!

Hi ha qui diu que Cristiano Ronaldo es va equivocar primer fent la festa i després permetent que se'n difonguessin imatges i vídeos; el problema no és que CR7 celebrés els seus 30 anys, ni que ho fes amb el dispendi de diners que la festa li va costar; bé els deu tenir, aquests i més, per gastar-se'ls.

El problema per Cristiano Ronaldo va ser la sort de Kevin Roldan: que abans de la festa el Real Madrid va perdre estrepitosament el seu derbi contra l'Atlético de Madrid.

Si el Real Madrid hagués guanyat...
Si el Real Madrid hagués guanyat la festa igualment hagués estat publicada a les xarxes socials, però no hagués rebut l'animadversió de part de l'opuininó pública i publicada esportiva d'allà i d'aquí.

Si el Real Madrid hagués guanyat a l'Atlético Kevin Roldan no hauria passat d'un simple comentari o peu de pàgina, i ben segur tu i jo no sabríem, a dia d'avui, res d'ell ni de la seva cançoneta!

Més d'una setmana després la seva festa d'aniversari encara li passa factura a Cristiano Ronaldo... i Kevin Roldan les segueix cobrant!

Deixa d'escoltar "Si no te enamoras" CR7, que aquesta cançó i tot el que l'envolta només et durà pel camí de la perdició!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada