dijous, 26 de febrer del 2015

Diuen, diuen, diuen...

 
Jordi Pujol Ferrusola durant la seva compareixença al Parlament de Catalunya

Diuen, diuen, diuen...
Diuen que si en comptes del Parlament de Catalunya Jordi Pujol Ferrusola hagués comparegut en una plaça de braus hauria sortit triomfant sobre les espatlles dels mateixos parlamentaris a qui va torejar, enduent-se com a botí cua i orelles del mans brau amb qui va pugnar.

La seva compareixença a la Comissió d'Investigació sobre el Frau i l'Evasió Fiscals i les Pràctiques de Corrupció Política del Parlament de Catalunya ha elevat Jordi Pujol Ferrusola a la categoria de JPF, inicials que, com les de JFK i salvant les distàncies, bé mereixerien un biopic!

Com un hàbil "triler" JPF va amagar la boleta durant la seva llarga compareixença i va mantenir l'audiència parlamentària, radiofònica i televisiva entretinguda parlant dels seus contactes i amistats, els seus negocis, la seva col·lecció de cotxes! i la gravació, no editada, de La Camarga!

Diuen, diuen, diuen...
Diuen que els qui van fer de portaveus dels grups parlamentaris, i per extensió els parlamentaris que representen, van quedar retratats durant la compareixença de la família Pujol Ferrusola, pare, fill i esperit sant, no per aquest ordre!

Jordi Pujol i Marta Ferrusola van saber callar al principi i parlar poc després... JPF va saber fer de les paraules silenci... Certament els parlamentaris van mostrar poca cintura, massa encotillats al guió que havien previst i que a la seva manera i amb el seu particular estil el clan Pujol Ferrusola va desmuntar... Martell es va guanyar els honoraris!

Diuen, diuen, diuen...
Diuen que, procés a banda, sort d'aquesta Comissió d'Investigació sobre el Frau i l'Evasió Fiscals i les Pràctiques de Corrupció Política del Parlament de Catalunya!

Aquesta comissió d'investigació no sé si esclarirà tot el que té per objectiu esclarir, però de moment ens té a tots, parlamentaris, opinió pública i publicada i a nosaltres, ben entretinguts!

Després del nou 9N semblava que ara, precisament ara, hauríem d'estar en plena campanya o per-campanya electoral de les eleccions anticipades amb caràcter plebiscitari al Parlament de Catalunya. Però finalment el President Mas va preferir allargar el seu mandat, diuen que per guanyar temps per reinventar el seu partit (CDC) i refer-se electoralment (les enquestes li van a favor).

Mentre no arriben les municipals (falsa primera volta de l'anunciat, que no convocat 27S) aquesta comissió ens manté distrets, sobretot ara que sembla que ens hem cansat, de moment, de refer  fulls de ruta!

Diuen, diuen diuen... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada