divendres, 23 de maig del 2014

El vídeo de la setmana: benvingut "Lucho"!


Luís Enrique ha baixat de la bastida per pujar al Barça!

L'asturià Luís Enrique Martínez "Lucho" ja és el nou entrenador del Barça!

Sap Luís Enrique el repte és majúscul, doncs després d'una temporada de transició l'afició voldrà recuperar, també els jugadors, les millors sensacions, aquelles que aquests darrers mesos s'han anat apaivagant!

Luís Enrique és un entrenador jove, amb una bona, encara que encara breu, trajectòria d'entrenador, però més que la seva trajectòria, que també, l'avala el seu caràcter.

Per mi el seu estil és més proper al del "Cholo" Simeone, pel que fa al caràcter, que al Pep Guardiola. La intensitat, sembla, està assegurada!

La fantasia dels "culers" passa per concentrar en Luís Enrique l'estil de joc del Barça, que va excel·lir amb Pep Guardiola, amb el caràcter i la intensitat de Simeone...

Luís Enrique va ser un gran futbolista i, a banda d'entrenador segueix essent un gran esportista, i com a tal ha afrontat grans reptes esportius! La preparació física, amb pilota diu ell, ha de ser una de les millores que ha d'aportar a l'equip, doncs aquestes darreres temporades a l'equip li han fallat les piles al tram final de la temporada...

És Luís Enrique la primera peça de la necessària, i anunciada, renovació del Barça!

Aquest és el vídeo de benvinguda que li va fer el Barça el dia de la seva presentació... Tan de bo ens doni motius, molts motius, per a fer molts vídeos més!



Bon divendres... i molta sort, "Lucho"!

-----------------------

pd: Luís Enrique, un jugador del Barça de llegenda!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada