dijous, 15 de maig del 2014

El #Barça, a 3 punts de guanyar la Lliga!


Aquestes darreres jornades l'Atlético de Madrid, el Barça i el Real Madrid semblen jugar a veure qui perd primer la Lliga!

Els dos equips de Madrid, classificats per a la final de la Lliga de Campions d'Europa, no només han ressuscitat al Barça des de llur classificació per a la final de l'"orelluda", sinó que li han servit l'avantatge de dependre d'ell mateix per a ser campió de Lliga!

El Real Madrid...

El Real Madrid la malbaratat les poques opcions, però reals i factibles, que tenia per disputar fins el final el títol de Lliga i, qui sap, guanyar-lo! La classificació, 12 anys després, per la final de la Lliga de Campions li ha suposat treure's un gran pes de sobre, però sembla haver-se relaxat massa en la competició domèstica: deuen reservar futbol i forces per la seva desitjada "Décima"... però ai si no la guanyen!

Dels tres el Real Madrid és qui primer ha decidit no guanyar la Lliga d'enguany!

L'Atlético de Madrid...

L'Atlético de Madrid va acaronar el títol aquesta darrera jornada, en la darrera jugada del partit que va empatar contra el Màlaga i un gran Willy Caballero sota els pals malaguenys! La seva classificació per la final de la Lliga de Campions, 40 anys després, també els hi ha pesat en les cames i el futbol, fins el punt que han contribuït, també ells, a donar vida a un Barça al que se li feia massa llarg el final, agònic, d'aquesta temporada!

L'Atlético de Madrid manté, però, totes les opcions de fer-se amb aquesta Lliga, i ni tan sols necessita guanyar el Barça en el darrer partit del campionat, convertit en una autèntica final: l'empat li val!

El Barça...

El Barça, que aquesta temporada ha anat de més a menys, té una segona, tercera... té una darrera oportunitat per guanyar una Lliga que fa quinze dies semblava completament perduda! Sense estar classificat per la final de la Lliga de Campions, com sí els matalassers i merengues, ha jugat tan malament com ells aquestes darreres jornades, però els resultats li han estat un xic més favorables, fins al punt que la realitat diu que avui, quan tan sols resta una jornada per acabar la Lliga, el Barça té opcions per guanyar-la!

El Barça, però, haurà de fer quelcom que aquestes darreres setmanes li costa molt: marcar gols i guanyar!

Aquest dissabte a les 6 de la tarda Barça i Atlético de Madrid es disputen a la darrera jornada del campionat, el títol de Lliga. Si el Barça guanya serà, i amb tots els mèrits i honors, el just vencedor d'una Lliga apassionant!

Si el Barça guanya aquest títol seria la cirereta final del pastís d'una gran època, d'un gran cicle del Barça que va començar i prolongar Pep Guardiola, que va seguir, malauradament per no seguir, Tito Vilanova i que acabarà "Tata" Martino!

Si el Barça guanya serà el just vencedor d'aquesta Lliga, com just perdedor serà si empata o perd contra l'Atlético de Madrid!

Aquesta és la final, la darrera final d'aquest Barça! Un partit, noranta minuts per adjectivar aquesta estranya temporada!

Força Barça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada