dilluns, 10 de juny del 2013

Especial del #SarriadeTer en Xarxa sobre #apps per #tablets amb @Qpertin i l’@EstudiKalimba

Amb en Dani Rodríguez, de Qpertin, i en Ramon Moragrera, de l'Estudi Kalimba, parlant d'aplicacions per a tauletes. Foto: Ràdio Sarrià
El Sarrià de Ter en Xarxa del passat divendres 7 de juny de 2013 va ser un programa molt especial, un programa monogràfic dedicat a les aplicacions (apps) per a tauletes tàctils (tablets).

Per a l'ocasió vam comptar amb la participació del col·laborador Dani Rodríguez, de Qpertin, cultura interactiva, i amb la presència del desenvolupador Ramon Moragrega, de l'Estudi Kalimba. Ells ens van ajudar a descobrir el món de les aplicacions, quin és el seu procés creatiu, la importància del contacte i proximitat entre desenvolupadors i usuaris, i vam debatre sobre les aplicacions gratuïtes i de pagament, entre d'altres temes!

Al programa també vam parlar de l'Apps Market Forum 2013 que es celebrarà demà a Girona, amb la participació de Qpertin.

Podeu escoltar el programa clicant aquí.



També podeu consultat un extracte dels continguts a la càpsula del programa:



Sarrià de Ter en Xarxa és un espai bimensual de Ràdio Sarrià en el què procurem, cada 1r i 3r divendres de mes, apropar-nos a les noves tecnologies d'una manera senzilla i planera.

A banda d'escoltar el programa en directe, també el podeu escoltar en diferit i veure'n el contingut encapsulat; tots els continguts de l'espai els publico al bloc del programa, i als perfils de Twitter i Facebook podeu trobar-hi molts altres continguts sobre noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada