dijous, 20 de juny del 2013

A un metre de la Infanta Cristina!

Una de les dues torres de la seu de "la Caixa" a Barcelona. Foto: Roger Casero
Va ser tan sols un instant, just al moment que jo entrava en una sala de reunions ella sortia del seu despatx d'una de les torres de la seu de "la Caixa" a Barcelona. No era la primera vegada que la veia; mesos enrere, en una altra reunió a l'Obra Social de "la Caixa" vaig veure-la prop del vestíbul; jo entrava a l'edifici i ella hi circulava rutinàriament...

La Infanta Cristina viu envoltada d'un temps ençà d'acusacions de presumpta corrupció, vinculada a les activitats, conjuntes o no, del seu marit, el vingut a menys Iñaki Urgangarín.

L'altre dia, al veure-la tan d'aprop, instintivament vaig pensar: amb la que li està caient (merescudament o no, ja es veurà... o no) ella segueix anant a treballar, quan podria perfectament estalviar-s'ho!

No seré jo qui judiqui si el què Cristina de Borbón i Grecia fa a la Fundació "la Caixa" és treballar o no, però el que és evident és que si hi té alguna responsabilitat, no l'eludeix. Al cap i a la fi, el que possiblement també faríem tots nosaltres!

A un metre la Infanta Cristina és com tu i com jo, una persona més. Tan de fos aquest, el d'una persona més, el d'una ciutadana més, el tracte que que hauria de rebre per part de la Justícia, respecte a les causes que pugui tenir obertes...

Innocent jo, sempre massa innocent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada