dijous, 24 de setembre del 2009

Pulpopop al Vinil de Girona

intro 09




Possiblement Pulpopop no publicaran mai un vinil, però aquest dissabte tocaran al Vinil, bé, a la terrassa del Restaurant Vinil (Facebook) de Girona, en la inauguració de l'exposició "No sóc ni mileurista", del fotògraf gironí Jordi Renart (fotos i vídeos).

Com que és possible que mileuristes i fins i tot ni mileuristes assisteixin a aquesta inauguració, s'ha previst un Pack anticrisis per ni mileuristes (i també per mileuristes amb escreix, suposo...): les begudes (la canya, el refresc i la copa de vi ) valdran 1€ i es regalaran CDs de Pulpopop!

Edgar Massegú (Pulpopop, Rom Candela, Percuter's) i Jordi Renart es coneixen i, com bé es pot comprovar en el vídeo promocional de l'actuació d' Any Zero (grup format Edgar Massegú, Jordi Renart (projeccions) i Alverd Oliva (guitarra) a l'Intro'09, també treballen junts.

Tal i com es pot llegir a la promoció de la inauguració, a totes les obres, Jordi Renart hi ha penjat una etiqueta sense preu. “És el públic el que ha de valorar l’obra d’un artista que no és ni mileurista”, afirma

Músics que regalen cd's, un fotògraf que no posa preu a les seves obres, begudes a 1€... Art de joves talents ni mileuristes... La cita és aquest dissabte 26 de setembre a partir de les 7 de la tarda a la Cort Reial, 17 baixos de Girona.

--------------------------------------

pd: altres entrades sobre Pulpopop en aquest bloc:
Pulpopop, l'últim crit de guerra del pop en català! del dijous 16 de juliol de 2009
Fins on arriben els tentacles de Pulpopop? del dimarts 4 d'agost de 2009
Entrevista a "Pulpo" i crònica de Pulpopop del dilluns 24 d'agost de 2009
Referència a Vine a la Festa! (Major de Sarrià de Ter) del dimecres 2 de setembre de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada