dijous, 11 de setembre del 2008

Manifest de l'Onze de setembre del PSC


EL PSC EN LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE), amb motiu de la celebració de l’Onze de Setembre d’enguany, vol manifestar el següent:

1. El nostre reconeixement i homenatge als catalans i a les catalanes que van treballar per a la recuperació de les llibertats democràtiques i nacionals i als que van patir persecució per les seves idees i pel seu patriotisme.

2. Refermem solemnement el nostre compromís amb Catalunya i els catalans i les catalanes, i la nostra voluntat de seguir treballant per fer una societat més lliure i més segura, més pròspera i més justa, fent del nostre país una nació en la que prevalgui la justícia social i capaç de compartir els seus anhels de llibertat i de justícia amb tots els pobles d’Espanya, d’Europa i del món.

3. Reivindiquem i ens comprometem al desenvolupament íntegre de l’Estatut d’Autonomia i del seu potencial d’autogovern, així com a obtenir un finançament just per a Catalunya, que honori l’Estatut i doni resposta a les necessitats i exigències dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya. En aquest sentit, cridem a fer pinya al voltant del President i del Govern de Catalunya en la consecució d’aquests objectius.

4. Amb aquest esperit cridem la ciutadania a participar en els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya, guarnint de senyeres els balcons i les places, i assistint als actes cívics i institucionals que es convoquin.

socialistes.cat


---------------------------

pd: manifest del PSC en format .pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada