divendres, 26 de setembre del 2008

José Antonio Donaire despulla la seva agenda

Admiro José Antonio Donaire a partir del dia que va venir a Sarrià de Ter en un acte electoral d'unes eleccions que ara no recordo... La seva intervenció va ser clara, brillant i, sobretot, propera.

Aquesta proximitat l'he vist en altres actes electorals en els que hem participat, com visites al mercat de Sarrià de Ter, també en campanya, on li resulta fàcil i còmode connectar amb persones que no coneix ni, probablement, el coneixen.

És precisament aquesta proximitat, aquesta necessitat de ser accessible, de ser proper i, per tant, de ser transparent, visible, el què motiva a José Antonio Donaire a aplicar les eines 2.0 a la seva activitat política: blog, twitter, facebook, slideshare...

La darrera d'en José Antonio Donaire és fer pública la seva agenda a través de l'aplicació del Google Calendar. Ho explica i justifica en un post al seu bloc que us recomano que llegiu: Agenda pública. I sobretot llegiu-los fins al final, postdata inclosa, resseguint els enllaços que ens proposa... i si teniu alguns minutets més els comentaris i respostes seves...

---------------------------

pd1: Politika 2.0 (de José Antonio Donaire: breu, directa, concísa i senzilla definició!)
Politika 2.0
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: política 2.0)
pd2: Aplaudeixo la teva iniciativa: les eines 2.0 al servei de la transparència, la proximitat amb la gent i la responsabilitat pública!. Breu comentari que he fet al seu post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada